Kijk nu The Ghost Writer op MovieMAX: Wanneer de succesvolle Britse ghostwriter ingehuurd wordt om de memoires te schrijven van de voormalige premier van Groot- BrittanniŽ Adam Lang, is dat de kans van z'n leven. Althans, dat zegt de agent van de schrijver. Tijdens de opdracht stuit hij echter op heel wat geheimen, waardoor de ghostwriter verstrikt raakt in een web van politieke intriges. - The Ghost Writer
×
The Ghost Writer
Wanneer de succesvolle Britse ghostwriter ingehuurd wordt om de memoires te schrijven van de voormalige premier van Groot- BrittanniŽ Adam Lang, is dat de kans van z'n leven. Althans, dat zegt de agent van de schrijver. Tijdens de opdracht stuit hij echter op heel wat geheimen, waardoor de ghostwriter verstrikt raakt in een web van politieke intriges.
×
Reviews (11)The Ghost Writer
Geschreven door: Max
   01-12-2014
Soms verwacht je niet al te veel van een film en dan blijkt deze zeer verrassend te zijn. Ghost Writer is zo'n film. Prachtige rollen van Ewan McGregor en Pierce Brosnan in deze spannende thriller. Een echte aanrader.
Geschreven door: Max
   10-03-2011
Zeer intrigerende film. De film houdt je in spanning zonder langdradig te worden. Zeer verrassend plot. Zeker het bekijken waard. Zeer goede acteerprestaties van de acteurs.
Geschreven door: Max
   22-01-2011
Prachtige film, waarin complot en intrige centraal staan. Subtiele knipoog naar de regeringsperiode van Bush en het belang van oorlog voor multinationals als Halliburton.
Geschreven door: Max
   25-12-2010
Goede film, zit prima in elkaar. Spannend tot laatste moment. Leuke, verrassende bijrollen van een aantal zeer bekende acteurs. Opletten dus. Aanrader.
Geschreven door: Max
   20-12-2010
Wij vonden het een geweldige film, een rustig goed te volgen verhaal en het hield ons tot het eind aan toe aan de buis.
Geschreven door: Max
   24-11-2010
Verschrikkelijk langdradige film. Ik heb hem een keer gekeken op klaarlichte dag met genoeg nachtrust en dan nog ben ik in slaap gevallen tijdens deze film. Heb hem na een tijd ook uitgezet, wat ik normaal gesproken eigenlijk nooit doe met een film. Ik hoefde in ieder geval niet meer te weten hoe het verder zou aflopen. Geen aanrader dus!
Geschreven door: Max
   20-11-2010
Een leuk verhaal, maar niet erg bijzonder. Soms wat langdradig.
Geschreven door: Max
   14-11-2010
Een goed meeslepend verhaal. Spannend en goed acteerwerk. Ik zeg: "een avondje lekker genieten".
Geschreven door: Max
   14-11-2010
Prachtig opgebouwde donkere film waarin je regelmatig op het verkeerde been wordt gezet. Heb van het begin tot eind op het puntje van mijn stoel gezeten. Had deze afloop niet voorzien, geweldig scenario!
Geschreven door: Danny
   09-11-2010
Gosht writer pakt je vanaf het eerste moment. Geweldig dat het plot in de laatste scene zit, deze film is de absolute aanrader voor een ieder die van ouderwetse suspence houd.
Geschreven door: Co
   04-10-2010
De films is erg traag, ook het verhaal is niet spectaculair, jammer van zo'n cast Co
Schrijf zelf een review
loading