The Ghost Writer (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer de succesvolle Britse ghostwriter ingehuurd wordt om de memoires te schrijven van de voormalige premier...
The Ghost Writer

The Ghost Writer

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 2 u 3 min

Wanneer de succesvolle Britse ghostwriter ingehuurd wordt om de memoires te schrijven van de voormalige premier van Groot- Brittannië Adam Lang, is dat de kans van z'n leven. Althans, dat zegt de agent van de schrijver. Tijdens de opdracht stuit hij echter op heel wat geheimen, waardoor de ghostwriter verstrikt raakt in een web van politieke intriges.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Ghost Writer aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Prachtige film, waarin complot en intrige centraal staan. Subtiele knipoog naar de regeringsperiode van Bush en het belang van oorlog voor multinationals als Halliburton.

Reviews

Anoniem
Soms verwacht je niet al te veel van een film en dan blijkt deze zeer verrassend te zijn. Ghost Writer is zo'n film. Prachtige rollen van Ewan McGregor en Pierce Brosnan in deze spannende thriller. Een echte aanrader.
Anoniem
Zeer intrigerende film. De film houdt je in spanning zonder langdradig te worden. Zeer verrassend plot. Zeker het bekijken waard. Zeer goede acteerprestaties van de acteurs.

Anoniem
Goede film, zit prima in elkaar. Spannend tot laatste moment. Leuke, verrassende bijrollen van een aantal zeer bekende acteurs. Opletten dus.
Aanrader.
Anoniem
Wij vonden het een geweldige film, een rustig goed te volgen verhaal en het hield ons tot het eind aan toe aan de buis.
Anoniem
Verschrikkelijk langdradige film. Ik heb hem een keer gekeken op klaarlichte dag met genoeg nachtrust en dan nog ben ik in slaap gevallen tijdens deze film. Heb hem na een tijd ook uitgezet, wat ik normaal gesproken eigenlijk nooit doe met een film. Ik hoefde in ieder geval niet meer te weten hoe het verder zou aflopen. Geen aanrader dus!
Anoniem
Een leuk verhaal, maar niet erg bijzonder. Soms wat langdradig.
Anoniem
Een goed meeslepend verhaal. Spannend en goed acteerwerk.
Ik zeg: "een avondje lekker genieten".
Anoniem
Prachtig opgebouwde donkere film waarin je regelmatig op het verkeerde been wordt gezet. Heb van het begin tot eind op het puntje van mijn stoel gezeten. Had deze afloop niet voorzien, geweldig scenario!
Danny
Gosht writer pakt je vanaf het eerste moment. Geweldig dat het plot in de laatste scene zit, deze film is de absolute aanrader voor een ieder die van ouderwetse suspence houd.
Co
De films is erg traag, ook het verhaal is niet spectaculair, jammer van zo'n cast
Co
loading