The Osiris Child (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sy ontmoet Kane, een luitenant die werkzaam is voor een militaire uitvoerder genaamd EXOR. De heren moeten...
The Osiris Child

The Osiris Child

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 35 min

Sy ontmoet Kane, een luitenant die werkzaam is voor een militaire uitvoerder genaamd EXOR. De heren moeten samenwerken om Kane's jongste dochter Indi te redden en in veiligheid te brengen terwijl er ondertussen een globale crisis losbarst, nota bene veroorzaakt door EXOR zelf. Met behulp van twee rebellen gaan Kane en Sy de strijd aan met EXOR en de wilde wezens die de dienst uitmaken op de dorre planeet.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Osiris Child aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Ronald
Goede SF film zeker het kijken waard
Een vader die zijn gezin kwijt raakte door en voor zijn carriére op een buitenaardse planeet doet er alles aan om zijn dochter te vinden en te beschermen als de kolonie waar zij leven ten onder lijkt te gaan aan een grote ramp waarvan niemand de waarheid mag weten.
Niet het budget waarmee vele anderen sf films mee werken maar dat merk je aan het verhaal en de effecten zeker niet.
met een wending die niet aan zag komen. gewoon de moeite waard.

Reviews

Louis
Wat mij betreft een zeer aardige SF film uit Australië. Low budget maar dat is niet echt te merken in die zin dat de film effecten van een goed gehalte zijn met een mooi niet aards landschap. Verhaal is een wat eerder gebruikt thema van een 'ontaarde' pa die zijn dochter om haar te redden van soort monsters. Maar plezierig in elkaar gezet middels een boekform met hoofdstukken. Cast is zeker niet slecht, in tegendeel er zitten mooie types tussen. Al met al een betere SF en lekkere wegkijker
loading