Kijk nu Retour en Bourgogne op MovieMAX: Jean verliet tien jaar geleden zijn geboortestreek Bourgogne om de wereld te ontdekken. Als zijn vader op sterven ligt, keert hij terug naar zijn familie. Samen met zijn zus Juliette en zijn broer Jérémie probeert hij het familiebedrijf gaande te houden. Na het overlijden van hun vader worden de drie gedwongen keuzes te maken en beslissingen over de toekomst te nemen. We volgen een jaar lang het ritme van de seizoenen, die in het teken staan van de wijn die ze gezamenlijk produceren. - Retour en Bourgogne
×
Retour en Bourgogne
Jean verliet tien jaar geleden zijn geboortestreek Bourgogne om de wereld te ontdekken. Als zijn vader op sterven ligt, keert hij terug naar zijn familie. Samen met zijn zus Juliette en zijn broer Jérémie probeert hij het familiebedrijf gaande te houden. Na het overlijden van hun vader worden de drie gedwongen keuzes te maken en beslissingen over de toekomst te nemen. We volgen een jaar lang het ritme van de seizoenen, die in het teken staan van de wijn die ze gezamenlijk produceren.
×
Reviews (1)Retour en Bourgogne
Geschreven door: Gerard
   02-02-2018
Door deze film waan je je in Frankrijk. Alles geurt en proeft naar Frankrijk. Ondertussen maak je kennis met de familie die al generaties lang wijn produceren en de nieuwe generaties waarvan sommige andere keuzes hebben gemaakt. Het vakantiegevoel wat je hebt wanneer je door de wijnvelden rijdt wordt anders wanneer je weet welke verhalen zich af kunnen spelen achter al deze druiven al generaties lang. Verrassende realistische film met goede acteurs.
Schrijf zelf een review
loading