You Me and Dupree (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De wittebroodsweken in Hawaii zitten erop. Het leven kan beginnen. Carl en Molly Peterson (Matt Dillon en Kate...
You Me and Dupree

You Me and Dupree

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2006 Duur: 1 u 45 min

De wittebroodsweken in Hawaii zitten erop. Het leven kan beginnen. Carl en Molly Peterson (Matt Dillon en Kate Hudson) zijn een pasgetrouwd stel met grootse plannen. Maar dan staat plots hun beste vriend Randy Dupree (Owen Wilson) voor de deur, zonder huis en zonder job. Dupree is een flierefluiter met een hart van goud. Hij heeft een antenne voor de poëzie van het leven, maar helaas geen handleiding voor de praktische kant ervan. Het koppel nodigt de onstuitbaar enthousiaste vrijgezel dan maar uit om een paar dagen bij hen te komen logeren. Van de weeromstuit neemt Dupree zijn intrek op de sofa.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om You Me and Dupree aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Leuke film. Vol humor en romantiek. Een heel goed verhaal. Geweldig om naat te kijken. De beste humor film spelers doen mee. Het is het huren waar van deze film. Kijk zelf maar.
loading