The Scorpion King (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Fantasie wordt werkelijkheid voor de dromerige student Yuk-Su, die zijn tijd op school doorbrengt met het...
The Scorpion King

The Scorpion King

Actie Avontuur Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2002 Duur: 1 u 28 min

Fantasie wordt werkelijkheid voor de dromerige student Yuk-Su, die zijn tijd op school doorbrengt met het tekenen van imaginaire kung fu-helden. Wanneer hij per toeval een jong meisje redt uit handen van een bende vrouwenhandelaren, krijgt Yuk-Su het aan de stok met de ultieme vechtmachine: The Scorpion King! Met zijn striphelden als inspiratie en een echte kung fu-meester als steun, moet Yuk-Su al zijn moed, kracht en talent verzamelen om de dodelijke kung fu-trap van The Scorpion King te trotseren.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Scorpion King aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Enorm spannend om naar te kijken. Mooie beelden. Sterk verhaal. Kijken is zeker de moeite waard!

Reviews

mario
Klassieke samenstelling voor een avonturenfilm. Wel met een bruikbare cast. Dit in tegenstelling tot de remake van Conan. Breinloos entertainment, leuke actiescènes en goeie comic relief. De outfits mogen er ook wezen. Goed bestede 6 Moviepoints. Toch mist er de vonk die ik had met de old school films, zoals Red Sonja en Conan. Gelukkig dat Krull hier nog ergens op meJane.com rondzwerft.
loading