The Day Will Come (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Denemarken, 1967. Wanneer de alleenstaande moeder van Elmer en Erik ernstig ziek wordt, stuurt de staat hen naar...
The Day Will Come

The Day Will Come

Drama
Taal: Deens Jaar: 2016 Duur: 1 u 54 min

Denemarken, 1967. Wanneer de alleenstaande moeder van Elmer en Erik ernstig ziek wordt, stuurt de staat hen naar een jongensinternaat. Aan het hoofd staat de sadistische en rechtlijnige directeur Heck, die zijn ouderwetse opvoedingsmethodes met harde hand toepast. Hij gebruikt de jongens als goedkope werkkrachten en houdt ze in het gareel met lijfstraffen, vernederingen en medicijnen. Elmer en Erik zetten dan ook alles op alles om het internaat te ontvluchten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Day Will Come aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Heftig verhaal op ware gebeurtenissen gebaseerd. Ongelooflijk dat dit echt heeft kunnen gebeuren. super goede verfilming met goede acteurs. Bijzonder hoe goed de kinderen dit neerzetten, alsof het ze echt overkomt. Met tranen in onze ogen naar deze film gekeken en de afloop was enigszins acceptabel...Deense filmhuis kwaliteit!
loading