Kijk nu The Day Will Come op MovieMAX: Denemarken, 1967. Wanneer de alleenstaande moeder van Elmer en Erik ernstig ziek wordt, stuurt de staat hen naar een jongensinternaat. Aan het hoofd staat de sadistische en rechtlijnige directeur Heck, die zijn ouderwetse opvoedingsmethodes met harde hand toepast. Hij gebruikt de jongens als goedkope werkkrachten en houdt ze in het gareel met lijfstraffen, vernederingen en medicijnen. Elmer en Erik zetten dan ook alles op alles om het internaat te ontvluchten. - The Day Will Come
×
The Day Will Come
Denemarken, 1967. Wanneer de alleenstaande moeder van Elmer en Erik ernstig ziek wordt, stuurt de staat hen naar een jongensinternaat. Aan het hoofd staat de sadistische en rechtlijnige directeur Heck, die zijn ouderwetse opvoedingsmethodes met harde hand toepast. Hij gebruikt de jongens als goedkope werkkrachten en houdt ze in het gareel met lijfstraffen, vernederingen en medicijnen. Elmer en Erik zetten dan ook alles op alles om het internaat te ontvluchten.
×
Reviews (1)The Day Will Come
Geschreven door: Gerard
   25-02-2018
Heftig verhaal op ware gebeurtenissen gebaseerd. Ongelooflijk dat dit echt heeft kunnen gebeuren. super goede verfilming met goede acteurs. Bijzonder hoe goed de kinderen dit neerzetten, alsof het ze echt overkomt. Met tranen in onze ogen naar deze film gekeken en de afloop was enigszins acceptabel...Deense filmhuis kwaliteit!
Schrijf zelf een review
loading