Kijk nu Jurassic Park op MovieMAX: Op een afgelegen eiland creŽert een steenrijke projectontwikkelaar in het geheim levende dinosaurussen uit prehistorisch D.N.A.. Deze dieren worden uitgezet in het Themapark aldaar. Voordat hij het park opent nodigt hij twee topexperts op het gebied van paleontologie, een vooraanstaand wiskundige en zijn twee kleinkinderen uit om een indruk van het park te krijgen. Hun bezoek verloopt rustig totdat de prehistorische rovers uitbreken en op de menselijke bewoners van het eiland beginnen te jagen. - Jurassic Park
×
Jurassic Park
Op een afgelegen eiland creŽert een steenrijke projectontwikkelaar in het geheim levende dinosaurussen uit prehistorisch D.N.A.. Deze dieren worden uitgezet in het Themapark aldaar. Voordat hij het park opent nodigt hij twee topexperts op het gebied van paleontologie, een vooraanstaand wiskundige en zijn twee kleinkinderen uit om een indruk van het park te krijgen. Hun bezoek verloopt rustig totdat de prehistorische rovers uitbreken en op de menselijke bewoners van het eiland beginnen te jagen.
×
Reviews (2)Jurassic Park
Geschreven door: Nicole
   12-10-2015
Jurassic Park is een Amerikaanse science fiction avonturen film uit 1993, geregisseerd door Steven Spielberg. De film is gemaakt naar het gelijknamige boek van Michael Crichton. Deze film valt ook zeker onder een van de beste geregisseerde avonturen film allertijden van Steven Spielberg, hij won met dit eerste deel zelfs 20 awards, wat zeer terecht is. Spielberg weet samen met zijn producers een uitstekend resultaat neer te zetten met mooie visual en special effecten zonder de technische hoogstandjes van deze tijd. Erg goede cast, goed verhaal, kortom het is en blijft een perfecte klassieker!
Geschreven door: kim
   15-12-2010
Spannende film. Iets langdradig begin, maar goede actie aan het eind. Classic, moet gezien hebben
Schrijf zelf een review
loading