Rambo IV (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vietnamveteraan John Rambo heeft de oorlog ver achter zich gelaten en leeft een simpel leven in Thailand. Een groepje...
Rambo IV

Rambo IV

Actie
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 1 u 27 min

Vietnamveteraan John Rambo heeft de oorlog ver achter zich gelaten en leeft een simpel leven in Thailand. Een groepje missionarissen wil naar Birma om daar de bevolking te helpen en vraagt Rambo hen daarheen te brengen. Als het leger onder leiding van de sadistische majoor Tint de missionarissen ontvoert, besluit Rambo zich te bewapenen en de gijzelaars te bevrijden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Rambo IV aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
De Rambo-films blijven waanzinnig goede films, elk deel is weer beter dan de vorige. Je ziet ook met elke film de techniek en het filmen/camerawerk naar een hoger niveau stijgen. Ik vond dit deel, Rambo 4, echt een schitterende, spannende, ontroerende en erg goede film, perfect verhaal en cast. Ook zitten er harde scènes in verwerkt die veel indruk op mij hebben gemaakt. Heb toch wel af en toe een traantje weg gepinkt. Dit is ook zeker geen film voor iemand met een zwakke maag. En Sylvester Stalone al John Rambo, vind ik in deze film(s) erg goed, ruig en wat mij betreft op zijn hoogste niveau en dan bedoel ik qua uiterlijk en acteren. Wat mij ook het meeste ontroert is dat het afslachten en verkrachten van mensen, heden nog steeds voorkomt. Heb Rambo 5 nog niet gezien, ben benieuwd of deel 5 de vorige 4 nog kan overtreffen! Top film!! (En meJane.com bedankt voor deze waanzinnige 1 Euro Topper!)

Reviews

Anoniem
Het is een goede film met spectaculaire momenten. Deze film is de beste film van alle Rambo-films. Het is een film met veel actie en daar hou ik wel van. Het gaat over de oorlog in Vietnam en daar beleeft hij vele spannende momenten. Het is een film die echt aan te raden is, met veel geweld wel, maar als je daarvan houdt, dan raad ik hem zeker aan.
Anoniem
Weer een goede Rambo-film met deze keer een genocide als decor. De gruwelijkheden die ook nu nog op bepaalde plekken in realiteit gebeuren, worden hier heel stuitend en onverholen weergegeven. Geen film voor de zwakke maag dus. De film kan mensen wel bewust maken van hoe oorlog en volkerenmoord in werkelijkheid kan zijn. Al met al een keiharde actiefilm met het altijd interessante karakter van Rambo als middelpunt.
Harry
Het blijft het een fenomeen op zijn manier: Mr. Rambo. Hij weet met zijn zeer karige teksten toch een aardige hoofdrol te vertolken. Je moet er van houden; niets zeggen maar gewoon handelen... Veel actie, bloed en spanningen en vrouwelijk schoon zijn wel de ingrediënten van deze film. Zou Mr. Rambo ooit zijn Vietnam trauma te boven komen??? Op naar Rambo 5.
Gerard
Prima film. Deel 2 en 3 waren flink minder dan deel 1. Maar deel keert weer terug naar een hoger niveau.
Anoniem
Jammer dat Rambo First Blood part 1 hier niet te zien is.
sebo
mooi film
loading