Kill Switch (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In 2009 werd de Nederlander Tim Smit wereldnieuws toen zijn filmpje What's in the Box? viral ging en door maar...
Kill Switch

Kill Switch

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 28 min

In 2009 werd de Nederlander Tim Smit wereldnieuws toen zijn filmpje What's in the Box? viral ging en door maar liefst 2,6 miljoen mensen werd bekeken. Het verhaal speelt zich af in een toekomstige versie van onze wereld. Een experiment voor onbeperkte energie loopt helemaal uit de hand. Opgejaagd door drones en soldaten moet wetenschapper Will Porter zich een weg banen door de instortende wereld om een speciale box naar zijn eindbestemming te brengen, Alleen zo kan hij de mensheid in de echte wereld redden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Kill Switch aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Ronald
De film ziet er voor een groot gedeelte uit alsof je een video game zit te kijken, en dan gezien vanuit het perspectief zoals bij een first person game en lijkt soms wat op een shooter game.
Het verhaal is wat mager, maar daarin tegen speelt de hele film zich af in een alternatieve versie van ons eigen Amsterdam.
Ook kom je nog wat bekende Nederlandse gezichten tegen in deze film, wat het op zich wel weer leuk maakt om te zien.
De special effects zijn zeer goed en mooi gedaan
Als je van dit soort films in game stijl houd is ie wel de moeite waard.
loading