Kijk nu Kill Switch op MovieMAX: In 2009 werd de Nederlander Tim Smit wereldnieuws toen zijn filmpje What's in the Box? viral ging en door maar liefst 2,6 miljoen mensen werd bekeken. Het verhaal speelt zich af in een toekomstige versie van onze wereld. Een experiment voor onbeperkte energie loopt helemaal uit de hand. Opgejaagd door drones en soldaten moet wetenschapper Will Porter zich een weg banen door de instortende wereld om een speciale box naar zijn eindbestemming te brengen, Alleen zo kan hij de mensheid in de echte wereld redden. - Kill Switch
×
Kill Switch
In 2009 werd de Nederlander Tim Smit wereldnieuws toen zijn filmpje What's in the Box? viral ging en door maar liefst 2,6 miljoen mensen werd bekeken. Het verhaal speelt zich af in een toekomstige versie van onze wereld. Een experiment voor onbeperkte energie loopt helemaal uit de hand. Opgejaagd door drones en soldaten moet wetenschapper Will Porter zich een weg banen door de instortende wereld om een speciale box naar zijn eindbestemming te brengen, Alleen zo kan hij de mensheid in de echte wereld redden.
×
Reviews (1)Kill Switch
Geschreven door: Ronald
   27-01-2018
De film ziet er voor een groot gedeelte uit alsof je een video game zit te kijken, en dan gezien vanuit het perspectief zoals bij een first person game en lijkt soms wat op een shooter game. Het verhaal is wat mager, maar daarin tegen speelt de hele film zich af in een alternatieve versie van ons eigen Amsterdam. Ook kom je nog wat bekende Nederlandse gezichten tegen in deze film, wat het op zich wel weer leuk maakt om te zien. De special effects zijn zeer goed en mooi gedaan Als je van dit soort films in game stijl houd is ie wel de moeite waard.
Schrijf zelf een review
loading