The Lovely Bones (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De 14-jarige Susie is verkracht en vermoord door haar buurman en komt terecht in een wereld tussen hemel en...
The Lovely Bones

The Lovely Bones

Drama Thriller
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 2 u 10 min

De 14-jarige Susie is verkracht en vermoord door haar buurman en komt terecht in een wereld tussen hemel en aarde. Ze ziet hoe haar familie omgaat met haar dood, en dat de moordenaar op het punt staat opnieuw toe te slaan.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Lovely Bones aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Konjit
Ik onthoudt nooit namen van films..
Maar deze film titel zal ik nooit vergeten.
De film is niet alleen indrukwekkend, maar het is ook iets wat heel herkenbaar is.. En ook heeft het iets heel realistisch allemaal, waardoor je het gevoel hebt dat dit echt gebeurd zal kunnen zijn..
Helaas gebeurd het ook dat kinderen echt vermoord en verkracht worden.. Het maakt je boos tijdens de film, maar het goede is .. Dat deze film ook zegt... Wie slecht doet, ontmoet...

Reviews

Anoniem
Ik wist niet echt wat ik kon verwachten van deze film. Hij voelde een beetje onrealistisch aan, maar tegelijkertijd ook weer enorm realistisch. prachtig neergezet door Jackson en zeker een aanrader!
Anoniem
Een van de betere films die ik heb gezien de laatste maanden. Een ware aanrader, heb zelfs een traantje moeten laten.
Lenny
Zeer ontroerende film met mooie en subtiele special effects!
Fred
Best een emotionele film. Zeker de moeite waard.
Anoniem
sprakeloos. moest de heletijd huile. Er zit een waarschuwing in. Die je je kinderen altijd moet meegeven om ze te beschermen tegen het kwade. En ik hoop dat alle moorde en vermissingen zaken worden opgelost. En de slachtoffers hiervan ook netzo als in de film in heaven komen.
Mark
Het is al een hele tijd geleden dat ik weer eens een film heb gevonden met zo'n "mooi" sterk verhaal. En goed gespeeld ook, de eerste week keek ik hem ook echt elke avond weer. Geweldige film.
loading