Kijk nu Baywatch op MovieMAX: De ervaren strandwacht Mitch Buchannon wordt gedwongen om samen te werken met de nieuwe rekruut Matt Brody. Wanneer ze op het spoor komen van een crimineel complot wordt het voortbestaan van hun strand in gevaar gebracht. Samen gaan ze de strijd aan wat leidt tot hilarische situaties. - Baywatch
×
Baywatch
De ervaren strandwacht Mitch Buchannon wordt gedwongen om samen te werken met de nieuwe rekruut Matt Brody. Wanneer ze op het spoor komen van een crimineel complot wordt het voortbestaan van hun strand in gevaar gebracht. Samen gaan ze de strijd aan wat leidt tot hilarische situaties.
×
Reviews (2)Baywatch
Geschreven door: Sigrid
   20-02-2018
Goede komische film, zeker de moeite waard
Geschreven door: Geert
   02-12-2017
Mitch runt het Baywatch Team en neemt zijn beroep ernstig en iedereen is fan.Op de selectiedagen voor nieuwe guards, duikt ook Brody op,een omlaag gevallen topzwemmer met kapsones.Tijdens hun werk stuiten ze op drugtraffic en wanneer ze meer gaan onderzoeken komen ze in gevaarlijke situaties terecht die de teamgeest op de proef zal stellen. Bekende koppen,leuk scenario, veel en bij momenten hilarisch grappige situaties en leuke cameo's van de originele Baywatchers.Het nieuwe jasje past wel en ik heb goed gelachen, een vervolg biedt zich aan denk ik.Een goede vrijdagse no-brainer...just fun.
Schrijf zelf een review
loading