Blood Diamond (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een ex-huursoldaat die smokkelaar geworden is. Een visser uit het Mendevolk. In de chaotische burgeroorlog die in...
Blood Diamond

Blood Diamond

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2006 Duur: 2 u 17 min

Een ex-huursoldaat die smokkelaar geworden is. Een visser uit het Mendevolk. In de chaotische burgeroorlog die in 1999 uitbreekt in Sierra Leone voeren deze mannen samen twee wanhopige missies uit: een zeldzame, immens waardevolle roze diamant terugvinden en de zoon van de visser redden. Deze is als kindsoldaat ingelijfd bij het wrede rebellenleger dat een spoor van marteling en bloedvergieten trekt door het prachtige maar geteisterde landschap.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Blood Diamond aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Jeetje... wat een film! Ontzettend spannend, indrukwekkend en emotioneel. Er wordt buitengewoon goed geacteerd door de hele cast. Het verhaal wordt zo vreselijk realistisch neergezet dat je er helemaal in wordt meegenomen. Een absolute aanrader. Een film die je bijblijft nadat je hem hebt gekeken. Ik kan niet anders dan deze film een 10 geven!

Reviews

Anoniem
Hele goede film waarin een probleem uit Afrika heel mooi wordt getoond.
Anoniem
Deze film gaat over de illegale diamantenhandel in Afrika. Duizenden lokale mensen worden vermoord voor deze handel. Gezinnen worden uit elkaar gerukt. De zoon en vader worden door de rebellen meegenomen om diamanten te zoeken in de jungle. Kleine jongens worden gebruikt als kindsoldaat.
Het is een leuke actiefilm.
Anoniem
Zwaar goede film met uitstekend acteerwerk van DiCaprio. Naast de politiek maatschappelijke inhoud kent deze film een goede verhaallijn.
sebo
Mooie film.
loading