Kijk nu Girls Night Out op MovieMAX: In de gewaagde komedie Girls Night Out komen vijf studievriendinnen na tien jaar weer samen voor een wild vrijgezellenfeest in Miami. Het feest eindigt abrupt wanneer ze per ongeluk een mannelijke stripper om het leven brengen. De vriendinnen raken in paniek en proberen op hilarische manieren hun sporen uit te wissen. - Girls Night Out
×
Girls Night Out
In de gewaagde komedie Girls Night Out komen vijf studievriendinnen na tien jaar weer samen voor een wild vrijgezellenfeest in Miami. Het feest eindigt abrupt wanneer ze per ongeluk een mannelijke stripper om het leven brengen. De vriendinnen raken in paniek en proberen op hilarische manieren hun sporen uit te wissen.
×
Reviews (1)Girls Night Out
Geschreven door: Jaimy
   07-03-2018
Ik snap werkelijk niet waarom Scarlett Johansson zich voor deze film heeft geleend. Deze film heeft het niveau van American Pie en dat soort flauwe onderbroeken humor films. Prima vermaak hoor, best een grappige film met aardige cast. Maar ook wel een erg slechte film. Bij tiener poep-pies films weet je dat vantevoren, maar als Scarlett Johansson erin speelt verwacht je dat niet. Heel flauwe clichť film met genoeg lach momenten.
Schrijf zelf een review
loading