Girls Night Out (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de gewaagde komedie Girls Night Out komen vijf studievriendinnen na tien jaar weer samen voor een wild...
Girls Night Out

Girls Night Out

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 37 min

In de gewaagde komedie Girls Night Out komen vijf studievriendinnen na tien jaar weer samen voor een wild vrijgezellenfeest in Miami. Het feest eindigt abrupt wanneer ze per ongeluk een mannelijke stripper om het leven brengen. De vriendinnen raken in paniek en proberen op hilarische manieren hun sporen uit te wissen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Girls Night Out aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Jaimy
Ik snap werkelijk niet waarom Scarlett Johansson zich voor deze film heeft geleend. Deze film heeft het niveau van American Pie en dat soort flauwe onderbroeken humor films. Prima vermaak hoor, best een grappige film met aardige cast. Maar ook wel een erg slechte film. Bij tiener poep-pies films weet je dat vantevoren, maar als Scarlett Johansson erin speelt verwacht je dat niet. Heel flauwe cliché film met genoeg lach momenten.
loading