Kijk nu London Heist op MovieMAX: Jack Cregan, een crimineel, familieman en gewapende overvaller, is uit op wraak. Wanneer Jack's vader op brute wijze vermoord wordt en het geld van de overval op de luchthaven van Heathrow gestolen wordt, beseffen Jack, zijn neef Sammy en de andere bendeleden maar al te goed dat er meer achter het gestolen geld en de moord zit. De onthullingen die volgen dwingen Jack niet alleen nog een laatste gevaarlijke overval te plegen maar ook wraak te nemen op alle betrokkenen. - London Heist
×
London Heist
Jack Cregan, een crimineel, familieman en gewapende overvaller, is uit op wraak. Wanneer Jack's vader op brute wijze vermoord wordt en het geld van de overval op de luchthaven van Heathrow gestolen wordt, beseffen Jack, zijn neef Sammy en de andere bendeleden maar al te goed dat er meer achter het gestolen geld en de moord zit. De onthullingen die volgen dwingen Jack niet alleen nog een laatste gevaarlijke overval te plegen maar ook wraak te nemen op alle betrokkenen.
×
Reviews (1)London Heist
Geschreven door: Louis
   02-12-2017
Gewoon (weer) een lekkere actiefilm uit de UK. Goede verhaallijn met leuk plot. Paar criminelen worden uiteindelijk gemanipuleerd in een situatie die geen winnaars kent.
Schrijf zelf een review
loading