Boys in the Trees (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In Boys in the Trees maken we kennis met Corey en Jonah; ooit beste vrienden, maar op de middelbare school komen...
Boys in the Trees

Boys in the Trees

Horror
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 48 min

In Boys in the Trees maken we kennis met Corey en Jonah; ooit beste vrienden, maar op de middelbare school komen ze in verschillende groepjes terecht en zijn ze uit elkaar gedreven. Jonah hoort bij het groepje minder populaire jongens en wordt gepest. Corey heeft hem meteen laten vallen en is inmiddels leider van zijn eigen coole groepje. Maar als ze met Halloween 's nachts op elkaar aangewezen zijn om terug naar huis te komen gaan de twee tieners, die ooit beste vrienden waren, samen op pad. Tijdens hun toch proberen ze elkaar bang te maken, dat alles er nog griezeliger op maakt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Boys in the Trees aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading