The Zookeeper's Wife (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Poolse Antonina en haar man Jan Zabinski wisten tijdens de Tweede Wereldoorlog meer dan 300 Joden uit de...
The Zookeeper's Wife

The Zookeeper's Wife

Drama
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 2 u 2 min

De Poolse Antonina en haar man Jan Zabinski wisten tijdens de Tweede Wereldoorlog meer dan 300 Joden uit de handen van de Nazi's te redden door ze een schuilplek te bieden in hun dierentuin. De film vertelt op onnavolgbare wijze het verhaal van het gezin, maar ook dat van de dieren in hun dierentuin, de tijdelijke Joodse bewoners en de stad Warschau in de allesverwoestende oorlog.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Zookeeper's Wife aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Wat een prachtige ontroerende film en ook nog waar gebeurd wat het nog specialer maakt. Het is bijna niet voor te stellen dat dit echt gebeurd is, Zo mooi verfilmd en zeer goede acteurs. Het verhaal heeft nog dagen in mijn hoofd gespeeld. Deze film is echt een aanrader als je van oorlogsfilms houdt die niet al te heftig zijn. Ik zou deze film zelfs een tweede keer kijken.
loading