Kijk nu The Zookeeper's Wife op MovieMAX: De Poolse Antonina en haar man Jan Zabinski wisten tijdens de Tweede Wereldoorlog meer dan 300 Joden uit de handen van de Nazi's te redden door ze een schuilplek te bieden in hun dierentuin. De film vertelt op onnavolgbare wijze het verhaal van het gezin, maar ook dat van de dieren in hun dierentuin, de tijdelijke Joodse bewoners en de stad Warschau in de allesverwoestende oorlog. - The Zookeeper's Wife
×
The Zookeeper's Wife
De Poolse Antonina en haar man Jan Zabinski wisten tijdens de Tweede Wereldoorlog meer dan 300 Joden uit de handen van de Nazi's te redden door ze een schuilplek te bieden in hun dierentuin. De film vertelt op onnavolgbare wijze het verhaal van het gezin, maar ook dat van de dieren in hun dierentuin, de tijdelijke Joodse bewoners en de stad Warschau in de allesverwoestende oorlog.
×
Reviews (1)The Zookeeper's Wife
Geschreven door: Gerard
   08-01-2018
Wat een prachtige ontroerende film en ook nog waar gebeurd wat het nog specialer maakt. Het is bijna niet voor te stellen dat dit echt gebeurd is, Zo mooi verfilmd en zeer goede acteurs. Het verhaal heeft nog dagen in mijn hoofd gespeeld. Deze film is echt een aanrader als je van oorlogsfilms houdt die niet al te heftig zijn. Ik zou deze film zelfs een tweede keer kijken.
Schrijf zelf een review
loading