Kijk nu Universal Soldier - Regeneration op MovieMAX: Terroristen ontvoeren de kinderen van de Russische president en dreigen vervolgens de verlaten kernreactor in Tsjernobyl op te blazen. Het leger wordt ingezet, maar al snel blijkt dat de terroristen beschikken over een geheim wapen: een universal soldier, een geavanceerde vechtmachine! De enige die hem kan stoppen is Luc Deveraux, zelf een ex-universal soldier. - Universal Soldier - Regeneration
×
Universal Soldier - Regeneration
Terroristen ontvoeren de kinderen van de Russische president en dreigen vervolgens de verlaten kernreactor in Tsjernobyl op te blazen. Het leger wordt ingezet, maar al snel blijkt dat de terroristen beschikken over een geheim wapen: een universal soldier, een geavanceerde vechtmachine! De enige die hem kan stoppen is Luc Deveraux, zelf een ex-universal soldier.
×
Reviews (2)Universal Soldier - Regeneration
Geschreven door: Max
   18-11-2013
IK had een leuke film verwacht, helaas was dit de slechtste uit de Universal Soldier-serie. Zonde van het geld.
Geschreven door: mario
   20-12-2012
Ok, de premisse leek leuk. Maar de lokatie waar het opgenomen is, de uitleg gegeven en de gevaren die voorspeld werden zijn zelfs nog niet eens in de buurt van wat mogelijk is. Noem het beroepsmisvorming, maar een oud hoogovencomplex, een kerncentrale Sovjet stijl noemen, is voor mij een afknapper. Daarentegen, als je dat negeert, begint er vaart in te komen en krijg je een deftige actiefilm in de hoge B graad voorgeschoteld.
Schrijf zelf een review
loading