Unforgettable (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tessa Connover heeft het zwaar wanneer haar ex, David, zich heeft verloofd met Julia Banks, waarbij Julia niet...
Unforgettable

Unforgettable

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 36 min

Tessa Connover heeft het zwaar wanneer haar ex, David, zich heeft verloofd met Julia Banks, waarbij Julia niet alleen in hun oude huis komt te wonen, maar ook nog deel gaat uitmaken van het leven van hun dochter Lilly. Julia probeert haar weg te vinden in haar nieuwe rol als echtgenote en stiefmoeder, en denkt eindelijk de man van haar dromen te hebben gevonden en de man die kan helpen om haar pijnlijke verleden achter zich te laten. Maar Tessa's jaloezie neemt al snel ziekelijke vormen aan en ze probeert er alles aan te doen om Julia's droom in de ultieme nachtmerrie te veranderen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Unforgettable aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading