Mein Blind Date Mit Dem Leben (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Saliya staat op het punt zijn studie af te ronden en hoeft alleen nog maar stage te lopen als het...
Mein Blind Date Mit Dem Leben

Mein Blind Date Mit Dem Leben

Komedie
Taal: Duits Jaar: 2016 Duur: 1 u 46 min

Saliya staat op het punt zijn studie af te ronden en hoeft alleen nog maar stage te lopen als het noodlot toeslaat: hij wordt opeens bijna blind. Desondanks slaagt hij erin een stageplek te bemachtigen in een luxehotel in Munchen - zonder dat iemand zijn visuele beperking doorheeft. Alleen zijn collega Max heeft hem door, maar besluit hem te helpen. Buiten werktijd oefenen ze eindeloos tot Saliya blind zijn werk kan doen. Maar dat je niet alles kunt trainen blijkt als hij valt voor Laura en in allerlei onvoorspelbare situaties verzeild raakt. Hoe lang kan hij volhouden dat er niets aan de hand is?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Mein Blind Date Mit Dem Leben aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading