Kijk nu Spider-man op MovieMAX: Peter Parker woont bij zijn oom en tante in New York. Hij is een onopvallende student en is heimelijk verliefd op de populaire Mary Jane. Tijdens een excursie van school wordt hij gebeten door een genetisch gemanipuleerde spin. Kort daarna ontdekt Peter dat hij buitengewone krachten bezit. Hij ziet in dat hij zijn bijzondere gaven niet onbenut mag laten en gaat als Spider-Man de strijd aan tegen de misdaad. - Spider-man
×
Spider-man
Peter Parker woont bij zijn oom en tante in New York. Hij is een onopvallende student en is heimelijk verliefd op de populaire Mary Jane. Tijdens een excursie van school wordt hij gebeten door een genetisch gemanipuleerde spin. Kort daarna ontdekt Peter dat hij buitengewone krachten bezit. Hij ziet in dat hij zijn bijzondere gaven niet onbenut mag laten en gaat als Spider-Man de strijd aan tegen de misdaad.
×
Reviews (3)Spider-man
Geschreven door: Max
   05-11-2011
Naast de special effects en explosies is dit een vermakelijke film met echt lekkere dialoog, subtiliteit en een love interest die verrassend eindigt. Een aanrader.
Geschreven door: Ergin
   20-07-2011
Super film.
Geschreven door: nathalie
   10-12-2010
Ik vond het een hele leuke film ook gaaf gedaan met dat springen en klimmen ik zal hem zeker aanraden.
Schrijf zelf een review
loading