Kijk nu The Bourne Ultimatum op MovieMAX: In The Bourne Identity probeerde hij erachter te komen wie hij was. In The Bourne Supremacy nam hij wraak voor wat hem was aangedaan. En nu komt hij thuis... en kan alles weer terughalen. Treadstonem, het ultra geheime programma dat deze supermoordenaar creŽerde, is opgeheven en wordt nu voortgezet onder een andere naam: Blackbriar. Voor Bourne vormen zij de enige schakel met een leven dat hij vergeefs tracht te vergeten. Uiteindelijk belandt hij waar alles begon en waar het ook zal moeten eindigen. - The Bourne Ultimatum
×
The Bourne Ultimatum
In The Bourne Identity probeerde hij erachter te komen wie hij was. In The Bourne Supremacy nam hij wraak voor wat hem was aangedaan. En nu komt hij thuis... en kan alles weer terughalen. Treadstonem, het ultra geheime programma dat deze supermoordenaar creŽerde, is opgeheven en wordt nu voortgezet onder een andere naam: Blackbriar. Voor Bourne vormen zij de enige schakel met een leven dat hij vergeefs tracht te vergeten. Uiteindelijk belandt hij waar alles begon en waar het ook zal moeten eindigen.
×
Reviews (7)The Bourne Ultimatum
Geschreven door: Max
   25-11-2013
Dit laatste deel vind ik persoonlijk de minste. Maar smaken kunnen verschillen. Het thema is een beetje uitgekauwd na de drie delen. Dat had in twee delen ook gekund. In de boeken heeft Jason Bourne nog wel meer gedaan dan alleen bezig zijn met dit thema. Een boek is ook niet te vergelijken met een film, dat besef ik. Maar als je twee redelijk goede delen van Bourne neerzet; dan had dat met het derde deel ook gekund. Veel zwaaien met de camera maakt niet dat je de kwaliteit van de actiescŤnes verbetert. Verder zaten er wat ongeloofwaardige momenten in de film, dat is jammer want daar doe je Matt Damon mee tekort.
Geschreven door: Max
   23-02-2013
Alweer het derde deel van The Bourne-trilogie met Matt Damon en het blijft spannend. Je maakt niet vaak mee dat een derde deel van een reeks films het net zo goed doet als de eerdere delen. Deze film topt de andere twee delen bijna nog. Het verhaal is helemaal rond, geen vragen blijven open. Toch weten zij de film tot de laatste minuut spannend en verrassend te maken. Ook hier een dikke acht!
Geschreven door: Lieke
   17-02-2013
Mooie film. Spannend vanaf het begin en een interessant verhaal waardoor ook deze derde Bourne-film leuk blijft. Zonder gekkigheid, overdreven en bizarre verhalen, die je wel eens ziet bij een film waarvan er meer delen gemaakt zijn. Het zet mij ook aan het denken over hoeveel wij eigenlijk weten van de CIA en andere organisaties... Niet veel.
Geschreven door: Max
   11-02-2013
Supergoede film. Voorgaande films waren moeilijk te overtreffen maar ze hebben het toch weer voor elkaar gekregen. Weer vanaf de 1e minuut spannend. Acteerwerk gewoon top en de special effects goed. Zeker een aanrader om te gaan kijken! Je hoeft niet perse de voorgaande delen gezien te hebben maar het maakt het wel gemakkelijker om naar te kijken.
Geschreven door: Max
   18-12-2012
Een heerlijke actiefilm. Niet plat, een klein beetje verhaal, maar verder ontspannen film kijken.
Geschreven door: Max
   02-12-2012
Behalve de bibberige camerabeelden hou ik echt van dit soort films. Spannend en het verhaal klopt ook nog. Natuurlijk gaat het wel erg makkelijk allemaal voor de hoofdpersoon maar als je daar even doorheen kijkt kun je lekker genieten van de spanning en de acties.
Geschreven door: Max
   09-11-2010
Actie waarbij je op het puntje van je stoel zit. Deze moet je gewoon gezien hebben. En stelt je niet teleur. Acteur Matt Damon speelt deze rol erg goed. En het verhaal is erg spannend. Ook de beelde stellen je niet teleur. Een avond vol actie met deze film maak je het mee.
Schrijf zelf een review
loading