Kijk nu Saw VI op MovieMAX: Agent Strahm is overleden. Detective Hoffman wordt naar voren geschoven als de onbetwiste opvolger van Jigsaw's erfenis aan gruwelijkheden, waaronder weer een van te voren opgezet plan waarin gevangenen zich moeten bewijzen tegenover de zonden die ze zijn begaan. Wanneer de FBI bijna op het punt staat om Hoffman te arresteren, zet hij een nieuw spel in werking, met daarin de laatste wensen van Jigsaw die ter uitvoering moeten worden gebracht. - Saw VI
×
Saw VI
Agent Strahm is overleden. Detective Hoffman wordt naar voren geschoven als de onbetwiste opvolger van Jigsaw's erfenis aan gruwelijkheden, waaronder weer een van te voren opgezet plan waarin gevangenen zich moeten bewijzen tegenover de zonden die ze zijn begaan. Wanneer de FBI bijna op het punt staat om Hoffman te arresteren, zet hij een nieuw spel in werking, met daarin de laatste wensen van Jigsaw die ter uitvoering moeten worden gebracht.
×
Reviews (6)Saw VI
Geschreven door: Melvin.
   04-11-2012
Ik vond het een goede, spannende film.
Geschreven door: Anoniem
   15-07-2012
Valt beetje tegen. Voorgaande delen zijn spannender.
Geschreven door: Anoniem
   22-04-2011
niet zo eng als de andere Saw delen, maar alsnog de moeite waard om te kijken
Geschreven door: Anoniem
   10-12-2010
Net als alle voorgaande delen zijn de special effects weer verbluffend! Moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik na 6 delen SAW wel een beetje doorgezaagd ben...
Geschreven door: Tonnie
   25-11-2010
Ik had deze film nog niet gezien van de serie dus had hem maar gekocht,(heb alle saw films gezien). Ik moet zeggen hij is wel goed om een vervolg op te maken, en dat wordt nu dus saw 3D. Verders vindt ik de film ook weer zo goed in elkaar gezet.
Geschreven door: Anoniem
   09-11-2010
Bloederig goed. Horror om bij te griezelen. enorm eng daarom zo goed. durf jij te kijken. Ook de andere delen zijn de moeite waard.
Schrijf zelf een review
loading