Water and Power: A California Heist (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De documentaire verkent een rijk verhaal van water en stroom in de staat Californië. Door...
Water and Power: A California Heist

Water and Power: A California Heist

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 15 min

De documentaire verkent een rijk verhaal van water en stroom in de staat Californië. Door middel van meerdere onderzoeken, ontdekken we hoe een handjevol waterbaronnen manipuleren en gebruik maken van de toestand van de meest waardevolle hulpbron, terwijl de droogte- en grondwatercrisis maken dat Amerikanen wanhopig op zoek gaan naar betere oplossingen voor dagelijks gebruik. Zoals Californië ervaringen heeft met meer en meer waterellende, wordt de toekomst van de landbouw - dat bijna de helft van het land de vruchten, noten en groenten biedt - minder zeker.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Water and Power: A California Heist aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading