The Lost City of Z (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Aan het begin van de 20ste eeuw ontdekt de legendarische avonturier Percy Fawcett op een van zijn tochten door...
The Lost City of Z

The Lost City of Z

Drama
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 2 u 15 min

Aan het begin van de 20ste eeuw ontdekt de legendarische avonturier Percy Fawcett op een van zijn tochten door het onontgonnen Amazonewoud restanten van een oude, ver ontwikkelde beschaving. Bij zijn terugkomst in Engeland wordt zijn verhaal afgedaan als onzin en wordt het idee van het bestaan van een mythische stad El Dorado belachelijk gemaakt. Fawcett is echter vastbesloten om terug te keren naar de jungle en met de steun van zijn vrouw en zoon deze mysterieuze stad te vinden. Een levensgevaarlijke tocht die de hele wereld in zijn greep hield. Deze boekverfilming vertelt het verhaal, dat gebaseerd is op waargebeurde feiten, van een van de moedigste ontdekkingsreizigers van de 20e eeuw.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Lost City of Z aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading