Gold kijken - MovieMAX | MovieMAX | Thuis films en series kijken is eenvoudig!
×
Gold
Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Kenny Wells, een zakenman die dringend een nieuw succes nodig heeft, gaat samen met avonturier Michael Acosta op zoek naar goud in de jungle van IndonesiŽ. Na maanden van tegenspoed stuiten de twee hedendaagse goudzoekers op iets wat niemand ooit voor mogelijk had gehouden: de grootste goudader ter wereld. Op slag worden Wells en Acosta de supersterren van Wall Street en kijkt de wereld toe hoe de twee zich wentelen in miljarden, vrouwen en feestjes. Het miraculeuze succesverhaal wekt al snel de argwaan en de jaloezie op van de Wall Street-bonzen, die maar al te graag Wells ten gronde willen richten.
×
Reviews (2)Gold
Geschreven door: Bvba
   07-01-2018
Knappe biografische prent over de waanzinnige carriŤre van een alcoholische 'loser'-mijnwerker die alle tegenslagen weg drinkt op zoek naar zijn ultieme goudmijn. Zijn overtuiging en geloof in de goede afloop zijn niet kapot te krijgen en katapulteren hem naar de hoogste regionen van de beurs. 'The chase is better than the catch' loopt als een de rode draad door zijn turbulente levenswandel. Geniaal vertolkt door Matthew McConaughey!!!!
Geschreven door: Geert
   10-08-2017
Mr Wells is op zoek naar de grote slag in business land. Zijn passie voor goud brengt hem in Indonesie waar hij zijn partner Acosta ontmoet. Deze zegt dichtbij de grote goudader te zitten en Wells stapt mee in het verhaal en zorgt voor de funding. Na lang zoeken en tegenslag lijkt het tij te keren en komen hun dromen uit, of toch niet? Gebaseerd op waargebeurde feiten geeft het verhaal extra kracht.Goede acteurs,echte emoties en op zich wel een boeiend verhaal met toch wel een grote twist naar het einde toe die ik niet direct verwachtte.Geen spannende of actie prent.Rustige film als aanrader.
Schrijf zelf een review
loading