Secret Window (2004) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De succesvolle schrijver Morton Rainey heeft zich teruggetrokken in zijn afgelegen buitenverblijf aan de oevers van...
Secret Window

Secret Window

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2004 Duur: 1 u 32 min

De succesvolle schrijver Morton Rainey heeft zich teruggetrokken in zijn afgelegen buitenverblijf aan de oevers van Tashmore Lake. Op een dag verschijnt een vreemde man voor zijn deur die beweert dat Morton zijn verhaal heeft gestolen. Zijn naam is John Shooter en hij eist gerechtigheid. Terwijl Morton probeert het originele verhaal te vinden om zijn onschuld te bewijzen, gebeuren er vreemde dingen die dit onmogelijk maken. Als de bedreigingen van Shooter steeds heftiger worden, probeert Morton te achterhalen wie deze Shooter nou werkelijk is.

Plotwendingen Paranoia Spanning Psychologische thriller Geheime raam Afgelegen huis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Deze film gaat over een schrijver die vastzit in een writersblock. Vanuit het niets belt er een vreemdeling bij hem aan, die beweert dat de schrijver plagiaat heeft gepleegd en een verhaal heeft gebruikt van hem. De schrijver doet dit af als een bizarre ontmoeting, maar dan beginnen er vreemde dingen te gebeuren in zijn leven, waarvoor de kijker wordt meegesleurd in deze spannende, enigszins griezelige film.
Johnny Depp speelt met overtuiging de geflipte schrijver, die helemaal vast zit en probeert het beste van te maken. Tot aan de verrassende ontknoping blijft de film intrigerend.
Cornelia

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Deze film begint een beetje traag. Depp is weer een personage met een "weird" kantje, zoals we van hem gewoon zijn, en ook wat humor. Uiteindelijk toch nog een spannende ontknoping, maar ik had er toch meer van verwacht.
Nicole
Best een aardige film, maar had er meer van verwacht, vooral omdat het een verfilming van Stephen King is. Vond de film best voorspelbaar, heb zeker betere film van Jonny Depp gezien, hoewel hij wel weer uniek is in zijn acteer talenten. Het verhaal begint eigenlijk best spannend maar wordt op den duur langdradig, de spanning in het verhaal gaat op en af, geen spijt dat ik hem gekeken heb, maar voor mij geen film die blijft hangen! (zou zeggen beoordeel zelf?)
Mohamed
Vind de acteerprestatie minder dan ik van Johnny Depp ben gewend. Het verhaal/ script is heel ongeloofwaardig. De beeld verfilming is mooi. Echt een A verfilming maar helaas heeft het zijn gebreken.
Nick
Aardige film, die goed weg kijkt. Hij blijft redelijk spannend van het begin tot het eind. Ik vond deze film wel erg voorspelbaar. Ook is het plot weinig origineel. Al met al leuk om een keer te kijken, maar zeker geen topper.
Anoniem
Deze film is een Stephen King verfilming. Vanaf het begin komt er een creepy gevoel onder je huid, die er tot het eind onder blijft zitten. Goede opbouw, en een super spannend einde, ik heb er de hele volgende dag nog de kriebels van gehad. Johnny Depp speelt de sterren van de hemel.
Een echte aanrader!
Anoniem
Ik houd eigenlijk niet van thrillers. En ook niet van Johnny Depp. Toch is deze film onderhoudend van begin tot eind. Het einde is minder voorspelbaar dan ik van tevoren dacht. Voor 1 Euro is dit een toppertje. ***Noot van de redactie: deze film is ten tijde van deze review geselecteerd als Eurotopper***
Mary
Ik dacht in het begin, dit wordt saai. Maar het tegendeel is waar. Een echte Depp film. Beetje vreemd dus.
A.T.H.
Een te gekke film met een opmerkelijk einde. Spannend tot het slot. Echt een aanrader, en dat voor maar 1 euro!
Anoniem
Een film met een twist die langzaam duidelijk wordt. Ik heb wel genoten van de spanning en het acteer werk van Johhny Depp. Wat mij betreft wel een aanrader. Enjoy!
Anoniem
Prima film, al kon ik het niet opbrengen de laatste 15 minuten te kijken.
loading