Ghost in the Shell (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In 2029 heeft de Japanse overheid een digitale topagent gemaakt, de Puppet Master. Hij heeft geen lichaam en...
Ghost in the Shell

Ghost in the Shell

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 43 min

In 2029 heeft de Japanse overheid een digitale topagent gemaakt, de Puppet Master. Hij heeft geen lichaam en kan zich enkel bewegen via het elektronische netwerk. Als hij besluit om zichzelf een menselijk lichaam te geven, komt sectie 9 in beweging. Dat is een geheime organisatie die voor de overheid dit soort klusjes op moet knappen. Aan cyberagente Motoko Kusanagi de taak om de Puppet Master op te jagen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ghost in the Shell aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Een SF film puur sang maar niet vernieuwend genoeg. Major is een AI met menselijk brein en uniek in haar soort. Om zich te beschermen moet ze de hacker Kuze zien te vangen, hoe dichter ze komt hoe meer ze ook over haar verleden te weten komt. De enkele topacteurs kunnen het zwakke scenario niet upliften.
Zeker niet vernieuwend in het genre en het verhaal is al meerdere malen verteld.

Reviews

Ronald
veel actie weinig verhaal. Ken het boek niet en dan is de film ook slecht te volgen.
Wel heel mooi gemaakt met mooie realistische effecten.
Marco
nice movie, doesn't get close to the book
loading