Kijk nu Kong: Skull Island op MovieMAX: Wanneer tijdens een wetenschappelijke expeditie naar een onbekend eiland een titanische kracht der natuur ontwaakt, verandert een ontdekkingsreis ineens in een explosieve oorlog tussen man en monster. Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman en John C. Reilly schitteren in een spannend en origineel avontuur dat het nooit eerder vertelde verhaal onthult over hoe Kong ineens King werd. - Kong: Skull Island
×
Kong: Skull Island
Wanneer tijdens een wetenschappelijke expeditie naar een onbekend eiland een titanische kracht der natuur ontwaakt, verandert een ontdekkingsreis ineens in een explosieve oorlog tussen man en monster. Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman en John C. Reilly schitteren in een spannend en origineel avontuur dat het nooit eerder vertelde verhaal onthult over hoe Kong ineens King werd.
×
Reviews (1)Kong: Skull Island
Geschreven door: Geert
   28-07-2017
Net na de oorlog met Vietnam ontdekken wetenschappers het Skull Island waar ze seismologische testen willen doen. Dit blijkt een coverup voor een zoektocht naar monsters waarvan het bestaan wordt vermoed. De expeditie draait echter anders uit en Kong blijkt dan wel een vijand of vriend te zijn? Beetje tegenvallend verhaal. Knappe beelden wel van de gevechten tussen Kong en de andere monsters maar dat maakt het zwakke scenario niet goed. Ondanks enkele grote namen wordt het niveau hierdoor niet omhoog getrokken. Niet dezelfde spanning als in de originele King Kong film.
Schrijf zelf een review
loading