Kijk nu Life op MovieMAX: Zes bemanningsleden van een internationaal ruimtestation staan op het punt om één van de belangrijkste ontdekkingen uit de geschiedenis van de mensheid te doen. De bemanningsleden krijgen de kans als eerste aan te tonen dat er buitenaards leven aanwezig is op Mars. Als de bemanningsleden hun onderzoek starten en hun methodes onbedoelde gevolgen krijgen, blijkt deze buitenaardse levensvorm intelligenter dan ze ooit hadden kunnen denken. - Life
×
Life
Zes bemanningsleden van een internationaal ruimtestation staan op het punt om één van de belangrijkste ontdekkingen uit de geschiedenis van de mensheid te doen. De bemanningsleden krijgen de kans als eerste aan te tonen dat er buitenaards leven aanwezig is op Mars. Als de bemanningsleden hun onderzoek starten en hun methodes onbedoelde gevolgen krijgen, blijkt deze buitenaardse levensvorm intelligenter dan ze ooit hadden kunnen denken.
×
Reviews (2)Life
Geschreven door: Ronald
   22-10-2017
Er wordt leven op mars gevonden. En dat blijkt niet erg vriendelijk te zijn voor de mensheid. problemen zijn er pas echt als het uit het ruimtelaboratorium ontsnapt. Bemanning probeert het vege lijf te redden maar moet er bovenal zorgen dat het niet de aarde bereikt. Spannende SF- film dat ik met plezier uitgekeken heb.
Geschreven door: Geert
   17-08-2017
6 wetenschappers in het ISS ontvangen een staal dat van Mars komt. In het staal vinden ze een levensvorm die zich ontwikkelt en uiteindelijk enkel aan overleven denkt. Aan hen nu om de aarde te vrijwaren. Spannende SF film in navolging van de Aliens-reeks, zijnde iets minder spectaculair. Indrukwekkende cast en de spanning staat hoog in deze film. Het verhaal is vrij simpel maar het slot is een sterke twist en goed opgebouwd. De alien confrontaties zijn minder sterk dan in Aliens films, maar in het genre zeker zijn plaats waard zonder uitmuntend te zijn in verhaal of suspens.
Schrijf zelf een review
loading