Jackass: The Movie (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Johnny Knoxville en zijn team van gekken gebruiken het concept van de MTV-show 'Jackass' (een stel...
Jackass: The Movie

Jackass: The Movie

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2002 Duur: 1 u 25 min

Johnny Knoxville en zijn team van gekken gebruiken het concept van de MTV-show 'Jackass' (een stel gasten doen gevaarlijke en weerzinwekkende stunts, gewoon om te zien wat er zal gebeuren) en maken er een film van. Hierdoor kunnen ze nóg verder gaan in hun stunts dan ze op TV al konden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Jackass: The Movie aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Als ouder vind je de film niet heel leuk maar als kind is hij heel leuk om te kijken.

Reviews

Anoniem
Tja, wat zal ik zeggen? Een echte keus voor mijn kids, een film die mij niet echt boeit maar de kids waren er erg blij mee en hebben ervan genoten. Je ziet maar dat het niet moeilijk hoeft te zijn om leuk te zijn. Ik raad deze soort films dan ook aan voor kids op regenachtige middagen of dagen dat je ziek thuis bent en niet weet wat je moet doen.
Maarten
Als ouder vind je dit soort films natuurlijk vreselijk, maar toen ik hem voor onze 12 jarige zoon na lang aandringen toch maar huurde moest ik erkennen dat ik erg heb gelachen. Zoals bij alle studentengrappen zijn deze ook duur en niet heel erg leuk om te doen. Maar kennelijk wel om gedaan te hebben! En na afloop zeiden de jongens dat ze NOOIT dit soort dingen zelfs zouden willen doen ;)
loading