Patriots Day (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 15 april 2013. Een dag uit de geschiedenis die nooit vergeten zal worden, tijdens de Boston marathon gaan twee bommen...
Patriots Day

Patriots Day

Drama Thriller
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 2 u 8 min

15 april 2013. Een dag uit de geschiedenis die nooit vergeten zal worden, tijdens de Boston marathon gaan twee bommen af. Terwijl de hulpverleners alles geven om de slachtoffers te redden, wordt de jacht op de terroristen direct geopend. De burgemeester, politie en de verschillende inlichtingendiensten moeten samenwerken om de daders te pakken voor dat ze opnieuw toe kunnen slaan. Agent Tommy Saunders, commissaris Ed Davis, special agent Deslauriers en sergeant Pugliese zijn maar enkele van de mannen en vrouwen die tot het uiterste gaan tijdens een de intense race tegen de klok.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Patriots Day aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading