Miss Sloane (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Elizabeth Sloane is een genadeloze lobbyiste, welke in Washington bekend staat om haar intelligentie, connecties en...
Miss Sloane

Miss Sloane

Drama Thriller
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 2 u 7 min

Elizabeth Sloane is een genadeloze lobbyiste, welke in Washington bekend staat om haar intelligentie, connecties en talent om de tegenstander steeds een stap voor te zijn. Ze is tot alles bereid om te winnen en rijgt de successen aan elkaar. Maar dan komt ze tegenover de wapenlobby komt te staan. Een machtige vijand met schijnbaar eindeloze fondsen en geen scrupules.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Miss Sloane aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Karen
Interessante thriller over de rol van lobbyisten in de Amerikaanse politiek met een sterke rol van Jessica Chastain. Het hoofdpersonage Miss Sloane is niet altijd sympathiek maar consequent en een rolmodel - ze kiest haar eigen pad.
loading