Coyote Ugly (2000) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mega-Producer Jerry Bruckheimer komt ditmaal met COYOTE UGLY, een sexy komedie met een onverslaanbare cast waaronder...
Coyote Ugly

Coyote Ugly

Komedie Muziek
Taal: Engels Jaar: 2000 Duur: 1 u 36 min

Mega-Producer Jerry Bruckheimer komt ditmaal met COYOTE UGLY, een sexy komedie met een onverslaanbare cast waaronder Piper Perabo. Violet Sanford (Perabo) verhuist naar New York in de hoop daar songwriter te worden. Maar in plaats van haar droom te verwezenlijken, raakt ze blut en wanhopig. Door een speling van het lot vindt ze een baantje als serveerster in de populairste nachtclub van New York. Een avontuur begint voor het plattelandsmeisje dat haar droom najaagt in de grote stad!

Barleven Energiek Ambitieus Zelfontdekking Dansscčnes 2000 New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Johan
Een film die je eens moet gezien hebben. Leuk en onderhoudend en toch met een mooie les erin. Een aanrader om het "feel-good" effect nog eens te ervaren.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Jurgen
Leuke film met een uitstekende prestatie van de weinig bekende Perabo!
loading