CHIPS (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jon Baker en Frank 'Ponch' Poncherello zitten net bij de California Highway Patrol (CHP) in Los Angeles, maar...
CHIPS

CHIPS

Actie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 37 min

Jon Baker en Frank 'Ponch' Poncherello zitten net bij de California Highway Patrol (CHP) in Los Angeles, maar beiden om verschillende redenen. Baker is een geharde biker die zijn leven en huwelijk weer op de rails probeert te krijgen. Poncherello is een eigenwijze federale undercover agent die een omvangrijke overval onderzoekt waarbij vele miljoenen gemoeid zijn en die mogelijk van binnenuit, de CHP dus, is opgezet. De onervaren nieuwkomer en de doorgewinterde pro vormen een team, maar botsen meer dan dat ze echt samenwerken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om CHIPS aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Zalige film en brengt je direct terug naar the eighties met de real CHIPS-series-nostalgie. Baker en Ponch bieden zich aan bij het CHIPS team, Baker omdat die werkloos is en indruk wil maken op zijn vrouw, Ponch als undercover FBI agent. Samen gaan ze op zoek nr corruptie binnen het korps. Goede humor, genoeg actie en een deftige plot. De match en non-match tussen Baker en Ponch qua karakters wordt geweldig uitgespeeld. Leuke cameo in de slotscenes ook. Aanrader.
loading