The Lizzie McGuire Movie (2003) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. The Lizzie McGuire Movie toont de komische verwikkelingen van de beminnelijke...
The Lizzie McGuire Movie

The Lizzie McGuire Movie

Familie
Taal: Engels Jaar: 2003 Duur: 1 u 30 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. The Lizzie McGuire Movie toont de komische verwikkelingen van de beminnelijke Lizzie en haar vrienden. Lizzie is net afgestudeerd en gaat op schoolreis naar Rome op zoek naar La Dolce Vita... In Rome wordt Lizzie aangezien voor Isabella; de zangeres van een populair Italiaans popduo en raakt ze in de ban van Paolo (de aantrekkelijke wederhelft van het popduo en Isabella's ex-vriendje).

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Lizzie McGuire Movie aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Julie
Dit is echt een hele leuke film. Deze film is grappig en romantisch tegelijk. Echt een hele leuke film, moet je echt kijken. Een echte aanrader. Het gaat over een meisje, Lizzie. Ze gaat naar Rome, daar ontmoet ze Paolo, maar is Poalo wel wie hij zegt dat hij is? Is hij een leugenaar? Daar kom je achter als je de film kijkt. xx

Reviews

Rob
Houd jij van tienerliefdes en komedies? Dan is deze film zeker een aanrader. De film bevat zeker een aantal komische momenten die menig persoon kunnen waarderen. Ook zijn de cartoons soms grappig. Voor de rest zou ik zeggen: ga er eens lekker voor zitten, het is zeker de moeite waard.
De Ridder
Wie van humor en rommantiek hou,moet zeker deze film eens bekijken...een echte aanrader.
Ook haar andere films zijn goed zoals: Raise your voice.
loading