Split (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Kevin, die lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis, heeft 23 persoonlijkheden aan zijn psychiater Dr. Fletcher...
Split

Split

Thriller Horror
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 52 min

Kevin, die lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis, heeft 23 persoonlijkheden aan zijn psychiater Dr. Fletcher onthuld. Maar dat zijn ze niet allemaal, er is nog één die alle anderen wil overnemen en Kevin aanzet tot het ontvoeren van drie tienermeisjes waaronder de scherpzinnige Casey. Samen met zijn vertrouwde psychiater Dr. Fletcher moet Kevin een overlevingsstrijd voeren met alle persoonlijkheden die in hem schuilen.

Bekend om twist Psychologische thriller Onheilspellend Identiteitsstoornis Persoonlijkheidswissels Hedendaags Ondergrondse schuilplaats

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading