Mission: Impossible (1996) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Geheim agent Ethan Hunt en zijn team lopen tijdens een missie in de val. Hunt is de enige overlevende en wordt...
Mission: Impossible

Mission: Impossible

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 1996 Duur: 1 u 46 min

Geheim agent Ethan Hunt en zijn team lopen tijdens een missie in de val. Hunt is de enige overlevende en wordt als verrader bestempeld. Om zijn naam te zuiveren, gaat hij op een onorthodoxe manier te werk.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Mission: Impossible aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Mission: Impossible is en blijft een hele goede actiefilm, waarin Tom Cruise als Ethan Hunt de hoofdrol speelt. Ethan wordt op missie gestuurd. Met zijn team lopen ze in de val, hierdoor krijgt Ethan alle schuld in de schoenen geschoven en komt hierdoor in een avontuur terecht van bedrog, wraak en moet vechten om te overleven. Ik had deze film al een keer gezien, maar ik vond hem nog steeds net zo goed, een topfilm met grote acteurs. Ik ben ook blij dat er nog 3 vervolgen op deze film zijn uitgebracht die ik zeker allemaal nog ga kijken!!

Reviews

Anoniem
Een typische actiefilm zonder teveel na te denken. Tom Cruise speelt natuurlijk goed, maar het wordt nergens bijzonder. Het is wachten op die laatste scène, want wat daarvoor gebeurt is niet bijzonder of memorabel. De laatste scène is dan weer erg spectaculair, en maakt veel goed. Kortom, deel 1 is niet bijzonder, maar wel leuk om met de Mission Impossible-franchise te beginnen.
Michèle
16 jaar geleden uitgekomen. Alle hi-tech snufjes van toen zijn nu zo gewoontjes. Met de nodige nostalgie bekeken en goed gevonden. En zo een who's done it spy-verhaal gaat er nog steeds in als zoete koek.
Anoniem
Het is en blijft voor mij een leuke film.
loading