Kijk nu Mission: Impossible op MovieMAX: Ethan Hunt is een geheim agent die opdraait voor de dood van zijn teamgenoten bij een zeer geheime aktie. Op de vlucht voor huurmoordenaars van de regering, breekt hij in bij de strengst beveiligde plek op aarde: de computerkamer van de CIA, vecht hij duels uit op het dak van een hogesnelheidstrein en raced als een aangestoken lont om zijn achtervolgers steeds een stap voor te zijn. Elke stap die hij doet, brengt hem dichter bij de verschrikkelijke waarheid. - Mission: Impossible
×
Mission: Impossible
Ethan Hunt is een geheim agent die opdraait voor de dood van zijn teamgenoten bij een zeer geheime aktie. Op de vlucht voor huurmoordenaars van de regering, breekt hij in bij de strengst beveiligde plek op aarde: de computerkamer van de CIA, vecht hij duels uit op het dak van een hogesnelheidstrein en raced als een aangestoken lont om zijn achtervolgers steeds een stap voor te zijn. Elke stap die hij doet, brengt hem dichter bij de verschrikkelijke waarheid.
×
Reviews (4)Mission: Impossible
Geschreven door: Anoniem
   24-02-2014
Een typische actiefilm zonder teveel na te denken. Tom Cruise speelt natuurlijk goed, maar het wordt nergens bijzonder. Het is wachten op die laatste scène, want wat daarvoor gebeurt is niet bijzonder of memorabel. De laatste scène is dan weer erg spectaculair, en maakt veel goed. Kortom, deel 1 is niet bijzonder, maar wel leuk om met de Mission Impossible-franchise te beginnen.
Geschreven door: Michèle
   17-05-2012
16 jaar geleden uitgekomen. Alle hi-tech snufjes van toen zijn nu zo gewoontjes. Met de nodige nostalgie bekeken en goed gevonden. En zo een who's done it spy-verhaal gaat er nog steeds in als zoete koek.
Geschreven door: Nicole
   16-05-2012
Mission: Impossible is en blijft een hele goede actiefilm, waarin Tom Cruise als Ethan Hunt de hoofdrol speelt. Ethan wordt op missie gestuurd. Met zijn team lopen ze in de val, hierdoor krijgt Ethan alle schuld in de schoenen geschoven en komt hierdoor in een avontuur terecht van bedrog, wraak en moet vechten om te overleven. Ik had deze film al een keer gezien, maar ik vond hem nog steeds net zo goed, een topfilm met grote acteurs. Ik ben ook blij dat er nog 3 vervolgen op deze film zijn uitgebracht die ik zeker allemaal nog ga kijken!!
Geschreven door: Anoniem
   05-01-2012
Het is en blijft voor mij een leuke film.
Schrijf zelf een review
loading