The Bye Bye Man (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sommige gruweldaden zijn zo onmenselijk dat we ons afvragen wat de daders drijft. Maar stel dat het niet een...
The Bye Bye Man

The Bye Bye Man

Horror
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 32 min

Sommige gruweldaden zijn zo onmenselijk dat we ons afvragen wat de daders drijft. Maar stel dat het niet een kwestie is van wat? maar wie? In deze bovennatuurlijke horrorfilm verhuizen drie studenten naar een vervallen huis en ontdekken ze de vloek van de Bye Bye Man. Denk niet aan hem, praat niet over hem, want zodra hij in je hoofd zit, neemt hij de controle over. Is er een manier om deze vloek te overwinnen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Bye Bye Man aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Zeer zeker wel een alleraardigste film over een heel dun verhaallijntje. Deed ons wat denken aan the ba-ba-dook, maar dan een iets mindere versie. Toch ontzettend genoten, zeker ook niet standaard allemaal en acteurs die er zin in hebben. Verfrissend filmpje voor een avondje good entertainment. We waarderen deze verrassing dan ook met het cijfer 8.
loading