Kameleon 2 (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Sietse en Hielke worden geconfronteerd met een laffe en zeer laaghartige streek van twee jongens...
Kameleon 2

Kameleon 2

Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2005 Duur: 1 u 44 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Sietse en Hielke worden geconfronteerd met een laffe en zeer laaghartige streek van twee jongens uit de stad. Ze hebben Marieke, een Vlaams meisje, bijna laten verdrinken. Ze was al erg ziek. Ze dreigt dood te gaan als er niet snel 'dure' medische hulp komt. De jongens zetten de aanval in op twee fronten. Ze gaan achter de daders aan en zamelen tegelijkertijd geld in.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Kameleon 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
We hebben met onze 3 kids met zoveel plezier naar deel 1 zitten kijken. Dat toen we aan het speuren waren gewoon deel 2 zagen. Dus meteen gehuurd! Hij is leuk, spannend, actie lief... Het is een film voor jong en oud. Dus kijken allemaal!

Reviews

Susannah
Heel leuk vervolg op deel 1. Het is absoluut niet meer te herkennen voor de trouwe Kameleon-lezers, maar de filmmakers hebben er een zeer geslaagde eigen draai aan gegeven. Wel erg spannend voor kleine kinderen. Persoonlijk zou ik erbij hebben gezet dat de film geschikt is vanaf 6 jaar en dan nog moet er wel een volwassene bij zijn. Maar het is een mooi verhaal over hebzucht en vergeving en hulp met het heerlijke stoute-jongens-gevoel dat Hielke en Sietse (en hun ouders!) met zich meedragen. Een aanrader!
Anoniem
Spannend de film ook met humor. Kijk ook even het 1e deel. Gezellig om met kinderen te kijken.
Wouter
Een erg leuke film voor het gezin. De kinderen van vijf en zes hebben genoten, al was het af en toe ook wel spannend. Leuk is de deelname van BN'ers zoals de advocaten Anker. De duur van 1:43 is wel een hele zit voor kinderen, maar ze bleven geboeid tot het eind.
Marije
Een erg leuke film. Bepaalde stukjes zijn best spannend. De stukjes met Marieke maken de film heel afwisselend.
loading