Perfetti Sconosciuti (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een groepje goed bevriende echtparen besluit tijdens een etentje alle telefoontjes en berichtjes te delen die...
Perfetti Sconosciuti

Perfetti Sconosciuti

Komedie
Taal: Italiaans Jaar: 2016 Duur: 1 u 33 min

Een groepje goed bevriende echtparen besluit tijdens een etentje alle telefoontjes en berichtjes te delen die ze binnenkrijgen. Ze blijken meer geheimen voor elkaars partner en vrienden te hebben dan ze dachten?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Perfetti Sconosciuti aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Geniale film perfect voor deze tijd. Hoe wij niet meer in contact zijn met elkaar maar dat ons leven zich vooral afspeelt via onze mobieltjes en social media. Een geniaal idee om in deze film open kaart te spelen over de berichten die binnen komen en de geheimen die daarmee ontrafeld worden en alles maar schone schijn blijkt te zijn. Briljante film en dito acteurs. Ik vind deze film zeker een aanrader.
loading