Moonlight (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Moonlight is een Amerikaans drama dat zich afspeelt in een ruige buurt van Miami. De film volgt drie periodes uit het...
Moonlight

Moonlight

Drama
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 47 min

Moonlight is een Amerikaans drama dat zich afspeelt in een ruige buurt van Miami. De film volgt drie periodes uit het leven van de jonge Afro-Amerikaanse Chiron die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld. De film is gebaseerd op het ongepubliceerde toneelstuk 'In Moonlight Black Boys Look Blue' van Tarell Alvin McCraney.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Moonlight aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Tim
De film heeft een prettig rustig tempo. De acteurs zijn werkelijk briljant en het verhaal is geloofwaardig en sterk. Ik heb erg genoten van de film. Ik was een beetje bang dat ik het te zwaar zou vinden. Hij valt wel onder de categorie zware film vind ik, maar voor die categorie vind ik hem goed te doen en lekker wegkijken. Ik vind het een absolute aanrader.
loading