Keeping Rosy (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Charlotte is een vrouw wiens leven volledig wordt bepaald door haar carrière. Het enige wat ze wil is een graantje...
Keeping Rosy

Keeping Rosy

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 29 min

Charlotte is een vrouw wiens leven volledig wordt bepaald door haar carrière. Het enige wat ze wil is een graantje meepikken van het mediabureau waaraan ze haar leven heeft gewijd. Echter, de broosheid van haar perfecte bestaan wordt blootgesteld, wanneer ze er achter komt dat ze verraden is door de directie. Als ze terug naar huis keert uit ze haar woede op de huishoudster. Wanneer haar leven uiteenvalt begint ze aan een reis van zelfontdekking, verzoening en gevaar, waarbij ze vecht voor een rooskleurige toekomst.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Keeping Rosy aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Over deze film hebben we lovende kritieken gelezen op internet. Hierdoor dachten we wel dat dit een aardige film was, echter, wij kwamen bedrogen uit. Zeer styllisch, haast hygienisch, klinisch wat niet prettig oogt... Acteren best prima, maar overall kwamen we er niet in... Nee, we vonden het kind ook bloedirritant. Sorry, niet onze credits waard en gewoon een onvoldoende. Deze krijgt van ons daarom ook een 3.
loading