Kijk nu The Great Wall op MovieMAX: The Great Wall vertelt het verhaal van een dappere elite-eenheid die bovenop het meest iconische bouwwerk ter wereld, de Chinese muur, de mensheid beschermt. Matt Damon neemt de hoofdrol op zich en de regie is in handen van Zhang Yimou, bekend om zijn adembenemende visuele stijl. Deze eerste Engelstalige film van Yimou is de grootste productie die ooit in zijn geheel in China opgenomen is. - The Great Wall
×
The Great Wall
The Great Wall vertelt het verhaal van een dappere elite-eenheid die bovenop het meest iconische bouwwerk ter wereld, de Chinese muur, de mensheid beschermt. Matt Damon neemt de hoofdrol op zich en de regie is in handen van Zhang Yimou, bekend om zijn adembenemende visuele stijl. Deze eerste Engelstalige film van Yimou is de grootste productie die ooit in zijn geheel in China opgenomen is.
×
Reviews (1)The Great Wall
Geschreven door: Geert
   06-06-2017
Leuke avonturen-film. Matt Damon en zijn kompanen zijn op zoek naar het zwarte poeder: buskruit. Ze worden constant achtervolgd door bendes tot ze op een grote muur stuiten: de chinese muur. Ze worden gearresteerd en komen al snel te weten waarom de muur werd gebouwd. Aan hun de keuze om te blijven en mee te strijden. De film heeft een beetje van alles, goede actie en vechtscènes, knap in beeld gebrachte legers, leuk ouderwets verhaal, humor en buiten Damon en Dafoe geen bekende acteurs, een verademing. De chinese stijl met legendes en speciale wapens en gevechten worden in ere gehouden.
Schrijf zelf een review
loading