Death Race (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In een futuristische, post-industriële woestenij beheerst oud-speedwaykampioen Jensen Ames de kunst van het overleven...
Death Race

Death Race

Thriller Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 1 u 41 min

In een futuristische, post-industriële woestenij beheerst oud-speedwaykampioen Jensen Ames de kunst van het overleven als geen ander. Valselijk beticht van de gruwelijke moord op zijn gezin, belandt Ames in de gevangenis. Daar moet hij het, in opdracht van de gevangenisdirecteur, opnemen tegen 's lands gevaarlijkste criminelen in een brutale autorace die live op TV wordt uitgezonden. Ames trekt werkelijk alle registers open om zijn vrijheid terug te winnen. Welkom bij de grimmigste kijksport op Aarde. Welkom bij Death Race.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Death Race aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Leuke film.

Reviews

Anoniem
Ik vond de verhaallijn best onduidelijk, maar er zat wel veel actie in. Jason Statham acteerde erg goed. Ook vond ik dat de film best bloederig was en daarom is deze film ook alleen geschikt voor de mensen die tegen een bloedbad kunnen. Anders moet je hem niet gaan kijken. Zeker een aanrader als je tegen bloed kunt, en als je van racen en actie houdt.
loading