The Mummy Returns (2001) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Door een aaneenschakeling van gebeurtenissen komt het lichaam van Imhotep opnieuw tot leven. Hierbij wordt een...
The Mummy Returns

The Mummy Returns

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2001 Duur: 2 u 4 min

Door een aaneenschakeling van gebeurtenissen komt het lichaam van Imhotep opnieuw tot leven. Hierbij wordt een nog grotere kracht tot leven gewekt, die ontstaan is uit de duisterste rituelen van het oude Egypte. Wanneer de twee krachten botsen, staat het voortbestaan van de hele wereld op het spel. Rick en Evelyn O'Connell zetten in een race tegen de klok alles op alles om hun zoon - en de gehele wereld - te behoeden voor dit onbeschrijfelijke kwaad.

Effecten Actievol Bovennatuurlijk Mummies Oude Egypte Egypte

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Avondtuurlijuk verhaal. Deze moet je gezien hebben. Wat een fantastische beelden. Spelers zijn enorm goed. Kijke is de moeite waard.

Deze film komt ook voor in:

loading