Kijk nu Allied op MovieMAX: 1942. Officier van de Canadese geheime dienst Max Vatan ontmoet de Franse verzetstrijdster Marianna Beausejour. Ze ontmoeten elkaar echter niet onder de ideale omstandigheden: beiden moeten zien te overleven tijdens een dodelijke missie in Noord-Afrika in vijandelijk gebied. Wanneer ze daarna herenigd worden in Londen wordt hun relatie op de proef gesteld door de extreme omstandigheden van Wereldoorlog II. - Allied
×
Allied
1942. Officier van de Canadese geheime dienst Max Vatan ontmoet de Franse verzetstrijdster Marianna Beausejour. Ze ontmoeten elkaar echter niet onder de ideale omstandigheden: beiden moeten zien te overleven tijdens een dodelijke missie in Noord-Afrika in vijandelijk gebied. Wanneer ze daarna herenigd worden in Londen wordt hun relatie op de proef gesteld door de extreme omstandigheden van Wereldoorlog II.
×
Reviews (1)Allied
Geschreven door: Geert
   02-06-2017
Pitt en Cotillard spelen een engelse officier en franse spionne die samen een opdracht volbrengen in Marokko.Terug in Londen trouwen ze met elkaar. Na een tijdje wordt hun relatie op de proef gesteld door een onthulling die hun relatie zal ondermijnen.Mooie film die de 2e WO tijd terug tot leven brengt,geloofwaardig geacteerd.Knap gefilmd en het decor brengt je in de juiste sfeer,het plaatje klopt.Sterk verhaal ook over vertrouwen en toch de twijfel die opduikt en wat dit met een mens doet.Het einde is misschien verwacht en toch verrassend,want ook de kijker blijft tot dan in het ongewisse.
Schrijf zelf een review
loading