Stake Land II (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nadat Martin zijn vrouw, dochter en huis heeft verloren tijdens een aanval van vampiers uit de beruchte Brotherhood,...
Stake Land II

Stake Land II

Horror
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 21 min

Nadat Martin zijn vrouw, dochter en huis heeft verloren tijdens een aanval van vampiers uit de beruchte Brotherhood, keert hij verloren terug naar Noord-Amerika. Hij gaat op zoek naar zijn oude mentor, de legendarische vampierjager Mister: de enige die hem kan helpen om wraak te nemen. Eenmaal herenigd bereiden Martin en Mister zich voor op de confrontatie met de uitgehongerde Brotherhood en hun nieuwe monsterlijke leider. Maar als de toekomst van de gehele mensheid op het spel komt te staan is de inzet hoger dan ooit.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Stake Land II aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Aardig vervolg op de film Stake Land. Wij hebben deze film eerst nog een keer gekeken voor we dit vervolg aanzetten, omdat het al even geleden was dat wij deze film gezien hadden. Mijn vrouw vond er echt niets aan, ikzelf vond het eigenlijk wel een prima film. Duidelijk 2 meningen dus. Mijn vrouw vond dat de emotionele stukken te snel gingen, waardoor ze er niet inkwam, ik weet niet of het komt omdat ik een man ben, maar goed. Van mijn vrouw dus een dikke onvoldoende, van mij een 7. Kijk en oordeel zelf!
loading