Rogue One - A Star Wars Story (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In een roerige tijd vol conflicten begint een groep rebellen aan een wanhopige missie. Onder leiding...
Rogue One - A Star Wars Story

Rogue One - A Star Wars Story

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 2 u 8 min

In een roerige tijd vol conflicten begint een groep rebellen aan een wanhopige missie. Onder leiding van Jyn Erso, een dappere voortvluchtige en Cassian Andor, een rebellerende spion, proberen zij de plannen te stelen voor de Death Star, het ultieme vernietigingswapen van het oppermachtige Keizerrijk...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Rogue One - A Star Wars Story aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Shirley
Rogue One, is een echte starwars film vol actie. De Deathstar wordt ontwikkeld om de rebellen aan te pakken, door een van hun eigen mensen. Maar wat ze niet verwachten is dat hij ook een mogelijkheid om het te vernietigen inbouwd.
Als je je afvraagt tijdens de film waar Luc en de prinses gebleven zijn en zit te wachten wanneer ze verschijnen zit je juist. Dit is een leuke twist in de film.Veel nieuwe acteurs in de film. Leuke actiefilm het kijken waard.
loading